Goede prestaties atleten bij Swift cross in Swalmen

Afgelopen zaterdag 9 december stond de 5e Limbracross op de agenda: de Swift cross in Swalmen. H.A.C. was weer goed vertegenwoordigd tijdens de races en op het podium.

Junioren D:

De winst bij de meisjes U14-atleten was ook deze cross voor Anniek Verhappen en haar zus Amber liep, als eerstejaars in deze categorie, knap naar de derde plek. Pixie Clignett, Anna Wilms en Elaiza van der Mast stonden ook aan de start en liepen een sterke wedstrijd. Bij de jongens liepen Jord Custers en Ruben de Boon, net buiten de top 10, een goede race.

Junioren C:

Bij de U16 jongens moet er door de concurrentie altijd rekening gehouden worden met de sterk lopende Rens van Meer. Vorige week werd hij nipt tweede, nu wist hij als eerste over de finish te komen. Hiermee doet hij ook in het totaalklassement goede zaken.

Junioren B:

Sam Dielemans stond op de hoogste trede bij de U18 jongens. Met gemak liep hij in de race over 5 km naar de eerste plaats. Voor Layla van Berkel was de wedstrijd 3,1km. Ze miste net het podium en eindigde op de 4de plek.

Pupillen:

Ook de pupillen van HAC doen mee aan de Limbra crossen (de opkomst kan hoger!). De H.A.C. clubkleuren werden vertegenwoordigd bij de pupillen A door Daan Karsemakers en Stijn Wammes mee. Bij de pupillen B was het Finn Gruijterz die meedeed. Alledrie supergoed gedaan!

Senioren:

Bij de mannen 60+ was het John Kocken die op de lange cross in zijn categorie een 5de plaats behaalde. Renate Kepser werd 9de bij de vrouwen 45 korte cross, en liep voor het eerst binnen de top 10! Bij de mannen 45 korte cross liep Jos Mooren een goede wedstrijd.

De volgende cross is op 7 januari in Asten.