NightRUN Logo 120

Twitter Facebook Instagram

Start en finish: bij de Havenbrug in het centrum van Helmond. Start LightRun om 20:00 uur, NightRun om 21:00 uur alle afstanden.

Startnummers afhalen voorinschrijvers: bij Intersport aan de Steenweg 12 in Helmond. Voor deelnemers die voor 17 mei inschrijven ligt het nummer vanaf vrijdag 18 mei klaar. De nummers liggen tot en met 19 mei en tot 17:00 uur nog bij Intersport. Daarna kunnen ze vanaf 18:00 uur worden afgehaald bij het wedstrijdsecretariaat (Raymakers B.V, Kanaaldijk N.W. 61, of in de tent bij Start-Finish)

Na-inschrijving: Zaterdag 19 mei in de kantine van Raymakers en Co BV, Kanaaldijk N.W. 61 of in de tent bij het Start/Finishgebied. Vanaf 18:00 uur geopend en tot een half uur voor de start kunt U nog na-inschrijven. De organisatie wil echter alle deelnemers vragen om zoveel mogelijk vooraf online in te schrijven, in verband met het administratief gemak wat dit met zich mee brengt!

Omkleden: Er wordt gezorgd voor omkleedgelegenheid in de buurt van het Start/Finish gebied.

Toiletten: Er zullen mobiele toiletten beschikbaar  zijn, vlakbij Start/Finish.

Garderobe: Er is een bewaakte garderobe naast of bij  de omkleedruimtes.

Parkeren: gratis parkeren kan in de Beatrixlaan,  aan de Torenstraat (500 meter lopen) of bij het Jan Visser museum aan de Keizerin Marialaan (1 km lopen). Betaald parkeren kan op meerdere plekken in Helmond. Zie deze site van de Gemeente of hieronder.

Aansprakelijkheid: deelname aan de NightRun is geheel op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor eventueel fysiek letsel van deelnemers, noch voor beschadiging of het verdwijnen van eigendommen. Wel zal er EHBO aanwezig zijn vanaf het Havenplein.

Tijdsregistratie: je tijd wordt geregistreerd met behulp van elektronische chipregistratie. Uitslagen zijn na afloop uiteraard online terug te vinden via www.uitslagen.nl of via onze eigen site onder uitslagen. Let op: als je eerder over de finish gaat dan bij de afstand waarvoor je je hebt ingeschreven (bijvoorbeeld na 1 i.p.v. 2 ronden) dan komt je tijd niet in de uitslagen en doe je dus ook niet mee voor eventuele prijzen.

Chips: Let op: chips voor de tijdregistratie moeten na afloop weer worden ingeleverd! Dit kan direct na de finish. Mocht je een chip hebben afgehaald, maar op het laatste moment besluiten om toch niet mee te doen, lever de chip dan a.u.b. direct weer in bij de organisatie! Een instructie voor het bevestigen van de chip vind je hier.

Verkeerssituatie: Het autoverkeer in het centrum zal grotendeels afgesloten zijn tijdens de NightRun. De organisatie heeft hiervoor een vergunning van de gemeente. Bewoners ontvangen hierover een brief met informatie, ook komt dit te staan in de Loop.

Bezoekers en deelnemers dienen zich te houden aan de aanwijzingen van de verkeersregelaars. 


Sponsoren NightRUN

Partners NightRUN