21 feb 2021: Traploop Challenge

21 FEBRUARI 2021: TRAPLOOP CHALLENGE voor Stichting Van Waarde

 

>>> De traploopchallenge is verplaatst naar zondag 21/2/2021. <<<

 

Doe jij mee aan de traploopchallenge op zondag 21 februari? Dan krijg je deze goodiebag met leuke dingen erin cadeau! Doe een donatie aan https://www.whydonate.nl/fundraising/Bootcamp-Sterk-met-Suzan en schrijf je in voor het evenement via Facebook of via een berichtje aan recreanten@hac-helmond.nl.

Het wordt het slotevenement van Stichting Van Waarde
.

 

Je kunt starten om 9:00-10:00-11:00 uur. Geef dit aan in de poll, of in je aanmelding als je het via de pol niet lukt.


Deze actie wordt door Suzan van Lieshout (trainster bij HAC wegatletiek) georganiseerd en is voor iedereen die van gezond bewegen houdt en Stichting Van Waarde een warm hart toedraagt. Deze week hebben de mensen van Bootcamp Sterk met Suzan, HAC Wegatletiek en Fitnessclub Helmond de eerste keus qua tijdstip van vertrek. Als er dan nog plekken over zijn dan wordt het evenement openbaar gemaakt. Dus schrijf je snel in er zijn maar 48 startplekken en goodie bags.


Waarom Stichting Van Waarde? Als sporters zijn we gezegend met een (over het algemeen) gezond lijf en als we pijntjes hebben dan is dit van korte duur ;) Hoe anders is dit voor mensen die onzichtbaar lijden. Iedereen kent wel iemand die kanker heeft (gehad), reuma heeft of een (aangeboren) afwijking die niet zichtbaar is aan de buitenkant. Aan deze mensen zie je niet dat ze pijn hebben. Ze zullen er ook niet mee te koop lopen. Dit maakt het lastig er rekening mee te houden en er aandacht aan te geven. Stichting van Waarde zet zich in door projecten voor mensen met onzichtbaar letsel in hun dagelijkse leven te ondersteunen.


Door mee te doen aan de traploopchallenge zijn wij en sportief bezig, zamelen we geld in en genereren we aandacht.
De traploopchallenge bestaat uit 30-45 min trap op, over brug, trap af, 4 spierversterkende oefeningen, trap op, brug over, trap af enz....Een goede workout voor iedereen haalbaar, op eigen tempo uit te voeren . Heb je je ingeschreven dan volgen de details.

 

goodiebag poster.jpg

zondag 21 februari 2021
09:00 - 12:00
Extern (9:00 uur fietsbrug Rijpel 10:00 uur brug Bakelsedijk 11:00 uur brug Rembrandtlaan)
s.vanlieshoutubbink@gmail.comInschrijven

goodiebag poster.jpg