Halve van Helmond

Lavans Halve van Helmond - 18 juli 2021

 Nu de coronamaatregelen worden versoepeld wordt de kans dat de Lavans Halve van Helmond op 18 juli door kan gaan steeds groter. De organisatie is reeds begonnen met de voorbereidingen voor een coronaproof  hardloop- en wandelevenement. De volgende stap is het openen van de inschrijving.

 

Exclusieve voorinschrijving leden

De Lavans Halve van Helmond wordt georganiseerd door onze eigen vereniging H.A.C. en Lopersgroep Brandevoort. Leden van beide verenigingen krijgen daarom toegang tot een exclusieve voorinschrijving, voordat de inschrijving voor het grote publiek wordt geopend. Deze exclusieve voorinschrijving start op zaterdag 29 mei. Na 3 dagen, op dinsdag 1 juni gaat de inschrijving open voor het brede publiek. In totaal zijn er 1500 startbewijzen beschikbaar voor het evenement.

Bij de inschrijving heb je de mogelijkheid om een uniek Lavans Halve van Helmond lopershirt te bestellen van deze 1e editie. Meer informatie over starttijden, inschrijvingskosten en coronamaatregelen etc. vind je op www.halvevanhelmond.nl. Wil je direct inschrijven? Dat kan hier!

Let dus de exclusieve inschrijving is geldig tot maandag 31 mei. Vanaf dinsdag 1 juni wordt de inschrijving naar het brede publiek gecommuniceerd.

 

 

Wedstrijden en parcours

De Lavans Halve van Helmond bestaat uit verschillende onderdelen:
·       halve marathon
·       5 en 10 km loop
·       wandelloop (15 km)
·       scholierenloop (5 km)
·       bedrijfsloop (10 km of halve marathon)
·       kidsrun; deze vindt plaats op zaterdagavond 17 juli (ivm coronamaatregelen)

 

Lees er alles over op: https://www.halvevanhelmond.nl 

zondag 18 juli 2021
10:00Inschrijven

hac-brandevoort.png