Start To Run

I.v.m. het coronavirus gaat de hardloopcursus niet van start op 14 maart. Een nieuwe startdatum wordt zodra het mogelijk is bekendgemaakt en deelnemers die zich al hebben ingeschreven ontvangen z.s.m. een bericht.

Start To Run - 14 maart 2020. Doe je mee?

Op zaterdag 14 maart om 9.15 uur starten we met een nieuwe hardloopcursus. In zeven weken tijd leer je onder professionele begeleiding van hardlooptrainers en een sportfysiotherapeut verantwoord te lopen. Trainen doen we op onze mooie atletiekbaan en in de Stiphoutse bossen. De cursus zelf duurt zes weken en in de zevende week ben je klaar voor de Start to Finish loop: dat betekent ongeveer 25 minuten non-stop hardlopen.

 

Iedereen kan meedoen.

Bij ons kun je altijd lopen op jouw eigen niveau. Je traint onder begeleiding van een professionele trainer, je gaat heerlijk de buitenlucht in (en we lopen voornamelijk in het bos), je wordt fitter én je ontmoet nieuwe loopmaatjes voor het leven.

 beginnen met hardlopen.jpg

 

Let: informatieavond gaat niet door

De informatieavond op woensdag 19 februari 2020 om 19:30 uur gaat helaas niet door. Heb je vragen of wil je meer weten? Stuur een e-mail naar Jac Laros, jac.laros@hac-helmond.nl.

 

Lees meer of meld je direct aan.

 

zaterdag 14 maart 2020
09:15
H.A.C. Helmond
jac.laros@hac-helmond.nlInschrijven

A45O8703.jpg