HAC Jubileum 75 jaar

Viering 75 jaar jubileum H.A.C.

De Helmondse Atletiek Club viert dit jaar haar 75-jarig jubileum. Een jaar later dan gepland, want het jubileumjaar van de club was officieel vorig jaar (2020). Wat een feestjaar had moeten worden, is door bekende omstandigheden anders gelopen. Vanwege de pandemie heeft de club haar festiviteiten een jaar uitgesteld: in 2021 viert H.A.C. haar 75-jarig jubileum tijdens de clubkampioenschappen op 2 en 3 oktober met o.a. een feestelijke reünie.

logo-75 jaar HAC.png

 

Uitnodiging voor de reünie

Natuurlijk zijn de activiteiten onder voorbehoud van de situatie en mogelijkheden tegen die tijd. De club vindt het wel belangrijk om een stip op de horizon te zetten en bekendheid te geven aan het jubileum van de atletiekclub. Ook kunnen huidige leden en oud-H.A.C.’ers zich nu al aanmelden voor de reünie. Deze vindt plaats in het weekend van 2 en 3 oktober. 

 

Graag nodigen wij iedereen die een band heeft met de atletiekclub uit, (oud-)leden, (oud-)trainers en vrijwilligers, voor deze feestelijke reünie!

 

 

Gezocht: foto's van vroeger!

Tijdens de reunie blikken we natuurlijk ook terug met verhalen en foto's naar de vroegere jaren van H.A.C. Heeft u nog foto's liggen? Stuur ze naar pr@hac-helmond.nl.

 

10 kamp 1962.jpg
Tienkamp 1962

 

Cross 1962 Helmond.jpg
Cross 1962 Helmond

Burgm.Kusterscross 1961 Nieuwenhagen.jpg
Burg. Kusterscross 1961 Nieuwenhagen

 

Bekijk hier meer foto's van vroeger!

Dit fotoalbum wordt regelmatig aangevuld.