Bedankje vanuit organisatie NightRun 2018

Maar liefst 920 hardlopers leek het leuk om mee te doen aan de LightRun en de NightRun 2018. Wij als organisatie hebben er zoveel mogelijk aan gedaan om voor jullie een mooi, sportief evenement neer te zetten. Bedankt! Dankzij jullie is het door ons gewenste sportieve evenement weer een enorm succes geworden . Bedanken de lopers zelf hun supporters even?

 

Wij bedanken alle bewoners aan en rond de route die zorgden voor de gezelligheid langs de route. Ook voor hun begrip voor de afsluitingen in hun wijk en mogelijke geluidsoverlast.


Zonder dat begrip kunnen wij niet. De veiligheid van de lopers én andere weggebruikers is gegarandeerd door de Vereniging Verkeersregelaars Helmond en door tientallen vrijwillige verkeersregelaars en routebegeleiders. Zo hielpen ook de fietsers van Tourclub Stiphout mee . Eveneens een welgemeend dankjewel aan allemaal.

 

Natuurlijk kan HAC en JIBB dit niet organiseren zonder bedrijven die ons ondersteunen. Allereerst applaus aan Helmond Live van Helmond City Events en aangesloten horecabedrijven. Voor het eerst een samenwerking; uitstekend muzikaal verlopen en we versterken elkaar. Eveneens gemeente Helmond voor de subsidie en samen streven naar een sportief Helmond. Burgemeester Blanksma gaf het startschot, een buiging van alle lopers. Unity Eight zette een onvergetelijke warming up neer voor de kinderen. De winkeliers uit de Heistraat zorgen alweer samen voor een gezellige sambaband en een waterpost.

 

TOP dat de bedrijven als Schunk Xycarb, Fysio & Zo en A Jansen bv en Vanderlande teams vormen voor de Bedrijvenloop, maar ook dat MediFit en Mansouri met tientallen leden meedoen!

 

Prijsschenkers
Verder danken we Defensie die de horloges voor de kinderen beschikbaar stelde, uiteraard hulde aan Intersport Gunneman die de prijzen van de NightRun beschikbaar stelt. Ook horecazaken De Bank, Franske en de Borrelbar en Hellemond Gift voor de sportiviteitsprijzen voor de lopers die geen podiumplek hebben.

Zonder belangenloze inzet van De Reclamegarage die zorgt voor de layout, posters en advertenties was de Light- en NightRun niet zo leuk. Het plaatsen van de hekken was ook niet mogelijk zonder sterke krachten van BLM Wegenbouw en Twan Kanters Transport.

 

De Loop, Traverse, ED, de Mierlose krant en de Nuenense krant besteedden met publicaties aandacht aan de NightRun.

 

Team NightRun

 

Dick Eleveld, Maarten van der Zanden, Jac Laros, John Kocken, Susan Verheij, Jolanda van der Putten, Robert Waterschoot, Anja van Workum, Regina Faber namens HAC en Giel Swinkels van JIBB.

maandag 21 mei 2018

Night Run Helmond 2018 Pierre Boulin