CD blokmeerkamp Uden junioren

H.A.C. duidelijk aanwezig bij blokmeerkamp Uden

Afgelopen zaterdag 24 augustus namen een aantal C- en D-junioren deel aan alweer hun eerste wedstrijd na de zomervakantie. GAC Gemert organiseerde deze wedstrijd in Uden, omdat hun atletiekbaan nog op de schop ligt.

 

De D junioren hadden een vijfkamp met sprint, horden, kogel, verspringen en 1000m. de C junioren hadden een soortgelijke vijfkamp met sprint, horden, speer, hoogspringen en verspringen.

 

Na afronding van alle onderdelen, kon geconstateerd worden dat de zomervakantie niet zo’n hele slechte invloed gehad heeft op de prestaties van de H.A.C. atleten.

 

Bij de Jongens Junioren C bereikte Joep ten Houten een 2e plaats en Gijs van Lieshout de 3e plaats. Joep deed dit met verbetering van zijn persoonlijke records op de 100m sprint, verspringen, speer en hoogspringen.

 Jongens JunC.JPG

Bij de meisjes junioren C wist Eva van der Putten de 7e plaats te bemachtigen.
Bij de Meisjes Junioren D1 eindigde Layla van Berkel met persoonlijke records op de 60m sprint, kogel en 600m op een 2e plaats en Luna van den Heuvel op de 5e plek.

Meisjes JD1.jpg

Ook bij de jongens Junioren D1 en D2 werd het podium behaald door H.A.C. atleten. Luuk Verhoeven werd 3e bij de D2. Ramses ten Houten moest wegens een blessure helaas een aantal onderdelen laten schieten.

JonJunD2.jpg

Bij de D1 behaalde Fergus Tabor een zilveren medaille.

JonJunD1.jpg

 Kortom een aantal weken rust kan soms goede resultaten opleveren.  Zie fotoalbum voor meer foto's van deze meerkamp.

maandag 26 augustus 2019

PHOTO-2019-08-25-13-28-06.jpg