H.A.C. winnaar zonnepanelen-actie Rabobank

H.A.C. krijgt zonnepanelen op het clubgebouw

De winnaars van de actie verduurzamen maatschappelijke gebouwen van de Rabobank zijn bekend: onze club is een van de winnaars en ontvangt de helft van de kosten voor aanschaf en installatie van zonnepanelen. We kunnen dus aan de slag met het plaatsen van zonnepanelen op ons clubgebouw! 

 

Op 14 mei werd de prijs overhandigd door Erik Jansen, namens de coöperatieve Rabobank, aan voorzitter Cor van der Burgt en Haitske Daniëls.

 

Atletiekvereniging Helmond_3322.jpeg

 

Over de actie

Om de lokale leefomgeving te verduurzamen helpt Rabobank de eigenaren van maatschappelijke gebouwen bij het aanschaffen en installeren van zonnepanelen. Dit zijn gebouwen die klant zijn van Rabobank en de leefomgeving kenmerken. Als lid bepaal je mee welke maatschappelijke gebouwen Rabobank helpt met verduurzamen. Als winnaar van deze actie ontvangen we de helft van de kosten voor aanschaf en installatie van zonnepanelen.


Met zonnepanelen willen wij een bijdrage leveren aan de energietransitie, het clubgebouw heeft een goede ligging voor zonnepanelen. We willen graag als vereniging onze eigen energie opwekken om zo een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst.

 

Onze dank aan de Rabobank om dit samen mogelijk te maken!

rabobank zonnepanelen.png

zaterdag 28 mei 2022

Atletiekvereniging Helmond_3322.jpeg