Jeugdkamp pupillen en junioren

Het jeugdkamp 18-20 oktober 2019 voor pupillen en junioren was weer een groot succes!

 

Op vrijdag avond werd de jeugd uitgerust van een week herfstvakantie gebracht op de kamplocatie w 'tje wel in Eersel. De kampbegeleiding had hier rekening meegehouden en een intensief programma opgezet.

 

Vrijdagavond werd begonnen met bosspellen (Vossenjacht en Kop van Medusa) voor pupillen en junioren. Terug op de kamplocatie mochten ze na een kop warme chocolademelk beginnen aan het bouwen van hun eigen banken rond het kampvuur en een Marshmallowmachine. Voor de junioren volgde er een nachtprogramma met een bootcamp, glow in the dark trefbal, kroegenspel en just dance. Een kleine groep wist het klaar te spelen de hele nacht op te blijven en gezellig met de leiding te dansen en spellen te spelen.

 

Zaterdag werd er gezellig samen ontbeten. De pupillen wisten het kampvuur weer snel aan te maken en al snel kwamen de hamers en zagen weer te voorschijn om te werken aan de bouwwerken. Rond 10.00 uur vertrokken ze weer om levend cluedo en vroeg in de middag de jacht op R.W. te H te spelen. De junioren begonnen met de jacht op R.W. te H. en gingen in de middag naar het centrum van Eersel voor het spel Jachtseizoen. 

 

Na een heerlijke BBQ en relaxen waren ze weer opgeladen voor de avond. De junioren begonnen met een competitie tafelvoetbal, darts, tafeltennis en spijker tikken, terwijl de pupillen Minute 2 Win it en BZT (Bloed Zweet en Tranen) speelden. Na het wisselen van het programma hebben we heerlijk bij het kampvuur gezeten en een disco/karaoka avond gehad. Om 2.00 uur werd het heel rustig op de kamplocatie. Iedereen was moe en voldaan vertrokken naar bed.

 

Zondag werd er ontbeten, opgeruimd en gedanst met Just Dance. Rond 11:00 uur kwamen de eerste ouders die de laatste dans moves van hun kinderen konden bewonderen. Moe maar terug kijkend op mooi en gezellig kamp ging iedereen op huis aan.

 

Het was weer een geslaagd weekend. Wij danken alle ouders die hebben geholpen en dit mede mogelijk hebben gemaakt en natuurlijk de jeugd voor de heerlijke interactie.

 

Zet de nieuwe datum 9 t/m 11 oktober 2020 maar vast in je agenda. We gaan dan naar de Willy Hoeve in Bergeijk.

 

De Kampcommissie

 

zondag 20 oktober 2019

IMG_20191019_093403 (1024x617).jpg