Kerstgroet en woord van de voorzitter

Beste leden,


De vereniging heeft het afgelopen jaar, mede door de inzet van de vele vrijwilligers, een aantal mooie momenten gekend.

 

  • De Halve van Helmond is een geslaagd evenement en zal, als de mogelijkheid geboden wordt, in het nieuwe jaar samen met de vele enthousiaste sponsors weer worden georganiseerd.
  • Het 75-jarig bestaan van H.A.C. werd in oktober tegelijk met de clubkampioenschappen gevierd. Het was voor het bestuur een mooi moment om met de leden en oud leden het glas te heffen op dit mooie jubileum.
  • Ook de competitie en de Molenvencross konden gelukkig doorgaan.
  • Goed om te zien dat het jeugdkamp dit jaar ook doorgang kon vinden.
  • Heel veel waardering voor Amy Siemons die aan de Paralympische Spelen deelnam en na een mooie carrière bekend maakte dat ze dit jaar stopt.


We hadden met z’n allen gehoopt op een andere afloop van het jaar 2021. De maand december als afsluiting met activiteiten en gezellige drukte! Helaas gaat Kerst en Oudjaarsavond precies hetzelfde verlopen als vorig jaar. Wederom moeten wij vragen om juist drukte te vermijden. 


De coronacrisis met de huidige maatregelen raken ons in de volle breedte van de vereniging en dat gaat nooit wennen! Voor het bestuur zeker geen gemakkelijke opgave om dit allemaal in goede banen te leiden. Gelukkig is het hartverwarmend om te zien dat heel veel leden alles in het werk stellen om activiteiten daar waar het mogelijk is op te pakken. Denken in oplossingen.


Wat de toekomst ons brengt, is niet te voorspellen. Dat maakte ons het afgelopen jaar wel duidelijk. Toch blijf ik erin geloven dat het bestuur in samenwerking met u op termijn weer alle verenigingsactiviteiten kan oppakken. Met vereende krachten kunnen we dat, evenals de afgelopen 75 jaar, ook de komende jaren aan.


Dank aan alle vrijwilligers voor hun inzet in dit in alle opzichten historisch jubileum jaar.
Mede namens het bestuur wens ik u gezellige kerstdagen, een fijne jaarwisseling en een voorspoedig nieuwjaar. Blijf gezond en houd aandacht voor elkaar. Dit is juist nu meer dan nodig!


Met hartelijke groet,


Cor van der Burgt
Voorzitter HAC

kerstgroet.png

woensdag 22 december 2021

kerstgroet.png