Mooie prestaties bij Scopias Cross in Tegelen

Afgelopen zondag stond de 2e Limbracross op de agenda, namelijk de Scopiascross in Tegelen. Er was een mooi, nieuw parcours uit gezet van deze cross: een steile klim snel na de start en enkele piekjes, met een geleidelijke daling in het laatste deel voor de finish. 

 

Jeugdatleten 

De jeugd van H.A.C. was ook vertegenwoordigd in Tegelen en de hoogtepunten waren een vijfde plek voor Floris Prins bij de Pupillen A, een zevende plek voor Hedwig Tabor bij de Meisjes D Junioren en een vierde plek voor Layla van Berkel bij de Meisjes C Junioren. Rens van Meer wist het podiumplek te behalen door als derde te finishen bij de Jongens D Junioren. 

Rens van der Meer Scopiascross.jpeg

 

Pupillen A in actie

Dat ze bij de pupillen goed zijn in sprinten, lieten Jord Custers, Lewis Russell en Elaiza van der Mast zien. In de laatste tientallen meters bergaf wisten ze nog wat plekken op te schuiven naar voren met een flinke eindspurt! Floris Prins liep een uitstekende race en naar een solide vijfde plek. Anna Wilms was in een groot deelnemersveld de beste H.A.C. atlete bij de meisje pupillen A en ook Sunny Zijlmans liep in dezelfde groep een goede race.

 

 

Korte Cross en Lange Cross

In de ochtend stond de lange en korte cross op het programma. Er werd uitstekend gelopen door de H.A.C. atleten en dit resulteerde in een tweede plaats voor Henny van Oirschot bij de vrouwen 45+ lange cross, een derde plaats voor John Kocken bij de mannen 60+ lange cross en een tweede plaats voor Awet Habteab bij de korte cross.

 

De uitslagen vind je hier.

awet.jpeg

 

john.jpeg

 

Op naar de Molenvencross aanstaande zondag in Helmond!

dinsdag 09 november 2021

floris scopias.jpeg