Succesvol weekend voor H.A.C. pupillen

Succesvol weekend voor H.A.C. pupillen

 

Afgelopen weekend was voor sommige pupillen een druk weekend. Op zaterdag werden de Brabantse Kampioenschappen (BK) Athletic Champs individueel gehouden in Oss. Op zondag was de regiofinale Athletic Champs in Venlo.

 

Aan de BK individueel deden Teije Fleskens (tweedejaars A-pupil), Sam van Lieshout (eerstejaars A-pupil) en Lars Custers (B-pupil) mee.

Teije wist met o.a. een gedeelde eerste plaats bij het hoogspringen (1.30m) uiteindelijk de zevende plek te bemachtingen in het algemeen klassement.

Bij de B-pupillen wist Lars Custers met een eerste plaats op de onderdelen 40m sprint, 40m horden, Slingeren en Hurkhoog uiteindelijk een derde plaats te bemachtigen in het algemeen klassement!

PHOTO-2019-09-07-14-12-47.jpg

Gefeliciteerd kanjers!

 

Op zondag werd de regiofinale Athletic Champs voor teams gehouden bij Scopias in Venlo. Zowel de A-, B- als C-pupillen moesten daarbij aan de bak op onderdelen zoals Duurloop, Horden, Kogelstoten, Slingeren, Vortex werpen, Hoogspringen en Polsstokverspringen.

 Vortex2.jpeg

Bij de A-pupillen wist H.A.C. de eerste plaats in hun poule te bemachtigen. De B-pupillen werden derde in hun poule. De C-pupillen wisten eveneens de eerste plek te behalen.

C team.jpeg 

 

Aangezien het de laatste wedstrijd van het baanseizoen betrof, werd ook het algemeen verenigingsklassement opgemaakt. Daarmee kan H.A.C. trots zijn op haar pupillen:

A-pupillen : 2e plaats H.A.C.

B-pupillen : 3e plaats H.A.C.

C en mini-pupillen: 2e plaats H.A.C.

 

Gefeliciteerd allemaal!

 

 

 

zondag 08 september 2019

WhatsApp Image 2019-09-08 at 20.54.46.jpeg