Virtuele Competitie C/D Junioren

Virtuele Competitie C/D Junioren | 17 april 2021

Elk jaar wordt er door de Atletiekunie een CD-competitie georiganiseerd, waar ook de C- en D-junioren van H.A.C. aan deelnemen. Vorig jaar is deze competitie door de coronamaatregelen niet doorgegaan. Dit jaar is de eerste wedstrijdronde ook geannuleerd en is het nog maar de vraag of de tweede en derde ronde wel door kunnen gaan.

 

Gelukkig heeft de Atletiekunie besloten om de eerste CD-wedstrijd op een alternatieve manier aan te bieden. Er is een "virtuele competitie" opgezet, waarbij alle deelnemende teams met alleen hun eigen atleten de wedstrijd op hun eigen terrein kunnen houden.
Het is geen formele wedstrijd, maar de prestaties worden wel op atletiek.nu opgenomen. Deelname is geheel gratis.

 

Hoe werkt het?

Deelname is heel laagdrempelig. Een jongens- of meisesteam mag bestaan uit een onbeperkt aantal atleten. En het aantal onderdelen dat je mag doen is onbeperkt van 1 tot allemaal. Iedereen kan meedoen, dus zorg dat je erbij bent!

 

Algemene informatie

De wedstrijd wordt op zaterdag 17 april gehouden op de eigen atletiekbaan. Aanvangstijd is 11:00 uur en zal duren tot circa 16:00 uur met uitloop naar 17:00 uur. Vergeet niet om je lunch en drinken mee te nemen!

 

De normale training zal dan ook niet doorgaan en ook de interne competitie op de vrijdagavond 16 april ervoor wordt verzet naar vrijdagavond 23 april.

 
Wil je meedoen?

Laat dat per mail of whatsapp (nummer zie Whatsapp groep) weten aan Ferry Tabor, Coördinator CD-junioren. Ook voor vragen kun je bij Ferry terecht. Bij de D-junioren heeft trainer Jan Crooijmans al een voorlopige opstelling gemaakt, maar kan deze nog aangevuld of gewijzigd worden.

 

Op www.atletiek.nu zal de teamindeling te zien zijn met natuurlijk ook de resultaten van de wedstrijd.

 

Gemert_April_2019_025-2.jpg

maandag 29 maart 2021

Gemert_April_2019_025-2.jpg