Wandelen met HAC

WANDELEN:

Voor diegene die graag willen WANDELEN, en (nog) niet willen hardlopen, zijn we gestart met een georganiseerde groepswandeling op zaterdagochtend.
Vanaf 29 mei zal Mariëtte van Hooff een aantal zaterdagen een wandeling begeleiden vanuit haar professie als 'FitStap Wandeltrainer'. Wil je daar meer over weten? Kijk dan eens op: Link_naar_FitStap
 
START OM 09:15 vanaf Pearkeerplaats HAC
 

Wandelen is niet alleen heel gezond, het is ook laagdrempelig voor mensen die krachttraining, interval en oefeningen voor gewichtsgewichtsverlies nét even een brug te ver vinden.
Het enige dat je nodig hebt, zijn een paar goede schoenen. Wandelen is een ontzettend simpele maar uiterst effectieve manier om je gezondheid, humeur en geest een flinke positieve boost te geven!
 
Met het wandelen in een groep, ben je dus niet alleen en kun je lekker bijkletsen, maar je kunt ook genieten van de stilte. Zo krijgt je lichaam beweging en je geest de nodige hulp en bijstand. Je bent niet alleen, iets dat voor sommigen een steuntje in de rug kan zijn als het gaat om een veilig gevoel.
 
We bieden deze wandeltraining een aantal zaterdagen op rij aan, en zullen dan evalueren of het een blijvertje is (bij voldoende belangstelling) of niet.

vrijdag 28 mei 2021

wandelen.jpg