Woensdag 29 april gaan we starten!

Woensdag 29 april gaan we starten!

Een kleine voorbehoud, aangezien de gemeente zijn definitieve toestemming moet geven. Dit lijkt een formaliteit te zijn.

 

 

Afgelopen dinsdag heeft de overheid ons gei╠łnformeerd dat de jeugd tot en met 18 jaar mag trainen op de atletiekbaan buiten. Hierover zijn we zeer verheugd als bestuur en aan de reacties te horen, de pupillen en junioren ook! Afgelopen dagen is er veel contact geweest tussen bestuur en trainers over hoe we dit op een verantwoordelijke wijze gaan oppakken. In de onderstaande tekst staat hierover uitgebreid plan met instructies. We verzoeken om dit goed te lezen. We moeten het namelijk samen doen en samen de verantwoordelijkheid dragen om dit tot een goede uitvoering te brengen. Iedereen zal dan ook starten met looptraining of verspringen omdat hierbij het contact met materialen beperkt is.

 

Uitgangspunten

  • Pupillen trainen onder begeleiding buiten. Hiervoor geldt de 1,5 meter maatregel NIET. Wel houden de pupillen 1,5 meter afstand tot de trainers.
  • Junioren trainen onder begeleiding buiten MET 1,5 meter afstand van elkaar en van de trainer.
  • Samen hardlopen of gezamenlijk trainen voor volwassenen vormt nog altijd een te groot risico en ons advies volgt uit de adviezen van het RIVM om dit niet te doen.
  • We hebben helaas geen mogelijkheden om niet-leden welkom te heten, aangezien we dan niet verantwoordelijk kunnen zijn voor uit uitvoeren van de veiligheids- en hygie╠łneregels.

 

Trainingstijden

De trainingstijden zijn aangepast om proberen zoveel mogelijk drukte op de baan te voorkomen om de social distancing te kunnen bewaren. Daarnaast zijn de trainingen ONDER VOORBEHOUD.

 

Indien er niet voldoende trainers/toezichthouders aanwezig zijn, dan wordt de training afgelast. Dit kan ook op moment van aanvang van de training zijn. Je bent alleen op de baan aanwezig op moment van training. Na de training verlaat je zo snel mogelijk de baan met in achtneming van afstand tot elkaar.

 

Veiligheids- en hygiëneregels 

De kantine, kleedkamer, krachthonk en tribune zijn gesloten. De wc’s bij de kleedkamers zijn in principe ook niet beschikbaar, alleen bij hoge nood.

  • BLIJF THUIS bij tekenen van ZIEK-ZIJN
  • BLIJF THUIS als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft.
  • BLIJF THUIS als iemand in je huishouden positief getest is op het coronavirus. 14 dagen na het laatste contact mag je komen trainen.
  • Was je handen voor de training.
  • Ga voordat je naar de club vertrekt, thuis naar de toilet.

 

BELANGRIJK: LEES ALLE REGELS EN AANGEPASTE TRAININGSTIJDEN IN DIT DOCUMENT

 

maandag 27 april 2020

A45O5302.jpg