H.A.C. pupillen en cd-junioren succesvol bij indoor de Keien

Afgelopen zaterdag 7 december deden zowel pupillen als CD-junioren van H.A.C. mee aan hun eerste regionale indoorwedstrijd van dit winterseizoen. In sporthal de Stigt in Uden werd deze door AV de Keien georganiseerd.
De pupillen hadden een meerkamp van sprint, hordenlopen, kogelstoten en hoogspringen. De meerkamp voor de CD-junioren bestond uit drie onderdelen : sprint, kogelstoten en hoogspringen.
In de ochtend werd het programma voor de pupillen afgewerkt. Dit werd in Athletic Champs stijl gedaan, zodat alle atleten elk onderdeel 15 minuten lang konden uitvoeren. Na een aantal uurtjes presteren, wisten meerdere H.A.C.-atleetjes een podiumplek te bemachtigen.
Bij de Meisjes Pupillen B werd Lenthe Lieveld derde. Bij de Jongens B pupillen was de eerste plaats voor Mick Meuwissen en de tweede plek voor Floris Prins. Bij de Jongens A-pupillen behaalde Lars Custers de derde plek.
In het middagprogramma was het de beurt aan de C- en D-junioren. Zij streden in de meerkamp “ klassieke stijl”, dus wat het aantal pogingen beperkt. Men mocht eenmaal sprinten, driemaal de kogel stoten en bij hoogspringen was je “ af” na drie ongeldige sprongen op je maximale hoogte. Daar wist Fergus Tabor de eerste plek bij de D-junioren te behalen.
Allemaal gefeliciteerd met jullie mooie prestaties! Ook de andere atleten van H.A.C. Helmond die ook knap hebben gepresteerd, willen we proficiat wensen met hun getoonde inzet om zichzelf te verbeteren.
Op naar de volgende indoorwedstrijd : Indoor D’n Ouwe Toren op 11 januari in Beek en Donk!

Voor foto's, kijk in het bijbehorende fotoalbum.

zaterdag 07 december 2019

image4.jpeg