Welkom bij H.A.C.

Is atletiek iets voor jou?

Rennen, gooien, springen en klimmen: dat is de basis van atletiek voor kinderen. De trainingen bij de Helmondse Atletiek Club zijn heel afwisselend en gericht om veel en veelzijdig te bewegen. De basis voor plezier en prestatie! Vanaf de A/B junioren wordt er meer gericht getraind en kies je vaak een specialisatie. 

 

Met atletiek blijf je fit, lenig en sterk en zowel in teamverband als individueel kun je meedoen aan wedstrijden. 

 

Lees meer over atletiek bij H.A.C.

 

Ontdek jouw talent!

Atletiek is een sport voor jong en oud. Schuilt er een echte sprinter, springer of werper of hardloper in jou? Of misschien vind je het allemaal hartstikke leuk om te doen? Ontdek atletiek in Helmond bij de Helmondse atletiekclub.

 

Of je nu pupil, junior, senior of master bent: je bent nooit te oud om (opnieuw) te beginnen. Te jong wel overigens wel, je mag meedoen met de mini-pupillen in het jaar dat je 7 jaar wordt.

 

Gratis kennismaken

Zoek je een sport voor je kind(eren)? Wil jij zelf eens beleven hoe het is op de atletiekbaan? Of misschien wil je wel weer opnieuw de spikes aantrekken? Twijfel niet en probeer het gewoon. Je kunt een maand vrijblijvend meetrainen om te zien of atletiek de sport is voor jou.

 

Bekijk de trainingstijden per categorie

 

Atletiek in Helmond? Kom naar de Helmondse Atletiek Club