Nieuws

Succesvol weekend voor HAC atleten bij de Ben Saris Meerkamp in Best

Dit weekend vond de Ben Saris Meerkamp (voorheen Kermismeerkamp) plaats in Best, waar verschillende HAC atleten schitterden.

Lees verder »

Zomervakantie voor de pupillen

Tijdens de zomervakantie zullen de pupillen tijdelijk stoppen met trainen. Voor andere trainingsgroepen, houd je trainingsgroepsapp in de gaten of vraag je trainer om meer informatie.

Lees verder »

Fergus Tabor en Julia van Dijk in actie op het ASICS NK Atletiek

Op vrijdag liet Fergus Tabor zijn talent zien tijdens de series van de 400 meter op het ASICS NK Atletiek voor Senioren. Op zaterdag en zondag kwam Julia van Dijk in actie tijdens het verspringen en Hink-stap-springen.

Lees verder »

Op naar de competitie finale: U16 / U14 competitie afgerond!

Alle teams van H.A.C. hebben drie geweldige competitiewedstrijden gehad vol gezelligheid en goede prestaties. Er zijn veel persoonlijke records gevallen

Lees verder »

Dag 3 NK U18/U20: PR's voor Teije, Fergus en Luuk

Teije wordt 6e bij het hoogspringen met een nieuw PR van 1,87m, Fergus is heel knap 5e geworden in de 400m finale met een dijk van een tijd: 50.48 en Luuk pakt net naast de medailles op de steeple chase.

Lees verder »

Teije springt 6.92m: brons op het NK en een nieuw clubrecord

Op dag 2 van het NK U18/U20 trekt Teije Fleskens (U18) zijn sterke vorm van het NK meerkamp door en wint twee keer brons.

Lees verder »

Anniek Verhappen verbreekt clubrecord 1000m in U14-categorie

Clubrecord op de 1000m U14 voor Anniek Verhappen Bij de 3e Limbra-baancircuit wedstrijd in Someren op donderdag 13 juni heeft Anniek het clubrecord op de 1000m bij de meisjes U14 verpulverd.

Lees verder »

Teije Fleskens 4e op NK meerkamp U18 en verbetert clubrecord verspringen

Teije Fleskens wordt knap 4e tijdens het NK meerkamp U18 én verbetert bij het verspringen het 46 jaar (!) oude clubrecord bij de jongens onder 18. Met 6,71m sprong Teije maar liefst 25cm verder dan het oude record van Peter van Berlo uit 1978.

Lees verder »

Nieuwe hulptrainers bij de wegatletiek groep

Met trots presenteren we de geslaagden van de opleiding tot hulptrainer bij de wegatletiek! Op de foto staan de cursisten die met succes de opleiding hebben afgerond.

Lees verder »

Medailles, clubrecords en pr voor H.A.C.atleten tijdens NK Masters

De delegatie van H.A.C. bestond uit Jos, Nicky, Rik en Linda. Allemaal kwamen ze met een medaille terug naar huis!

Lees verder »