Nieuws

Trainingsschema HAC Wegatletiek

Trainingsschema week 15 2021 HAC Wegatletiek

Lees verder »

Virtuele Competitie C/D Junioren

Ter vervanging van de reguliere C/D competitie is er door de Atletiekunie een "virtuele competitie" opgezet, waarbij alle deelnemende teams met alleen hun eigen atleten de wedstrijd op hun eigen terrein kunnen houden. Deelname is geheel gratis. Lees meer.

Lees verder »

Nieuwsbrief maart 2021

Algemene nieuwsbrief voor alle leden met een update over de coronamaatregelen en foto's van de wintercrossen voor de pupillen en junioren C en D.

Lees verder »

Update corona - avondklok - Nieuwsbrief

Update i.v.m. de avondklok. De baan sluit uiterlijk om 20:30! We vragen aan iedereen om direct na de training naar huis te gaan. Atleten zijn zelf verantwoordelijk om voor 21:00 thuis te zijn. Bekijk de hele nieuwsbrief.

Lees verder »

Nieuwsbrief December 2020

Het is een bewogen jaar geweest. Maandag 14 december heeft het kabinet een nieuwe lockdown aangekondigd, dat natuurlijk ook consequenties heeft voor onze sportactiviteiten. Als bestuur volgen we de richtlijnen van de Atletiekunie. Lees deze, en een woordje van de voorzitter Cor van der Burgt in...

Lees verder »

Rabo Clubsupport actie - Stem op HAC!

Ben jij lid van de Rabobank stem dan op HAC bij de Rabo Clubsupport actie. Met het geld dat we ophalen gaan we onze AED vervangen.

Lees verder »

Statistieken - clubrecords en bestenlijsten outdoor

De afsluitende Jubileumwedstrijd van afgelopen weekend heeft ondanks het rare zomerseizoen alsnog een paar clubrecords opgeleverd.

Lees verder »

D-junioren uitstapje in Klimbos Weert

Op zondag 20 september heeft trainer Jan Crooijmans de D-junioren wederom meegenomen naar Klimbos Weert als het traditionele uitstapje aan het einde van het seizoen.
Twintig D-junioren genoten enorm van de diverse klimparcours, samen met begeleiding en meeliftende zusjes/broertjes en ouders.
Dank ...

Lees verder »

Fergus Tabor 10e plaats Nationale CD-Meerkamp Zoetermeer

Op zaterdag 12 en zondag 13 september werd de Nationale CD-junioren Meerkamp gehouden in Zoetermeer.
De beste 24 D-junioren uit heel Nederland namen aan deze officieuze NK meerkamp voor C en D junioren deel. En ondanks corona-maatregelen en een beperkt wedstrijdseizoen werd er in deze meerkamp...

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2020

In deze nieuwsbrief: aangepaste trainingstijden, coronamaatregelen voor leden en toeschouwers, contributiemededeling en jubileumwedstrijd.

Lees verder »