Nieuws

Nieuwsbrief December 2020

Het is een bewogen jaar geweest. Maandag 14 december heeft het kabinet een nieuwe lockdown aangekondigd, dat natuurlijk ook consequenties heeft voor onze sportactiviteiten. Als bestuur volgen we de richtlijnen van de Atletiekunie. Lees deze, en een woordje van de voorzitter Cor van der Burgt in...

Lees verder »

Nieuwsbrief Corona-tijdperk

Dinsdagavond 13 oktober heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het corona-virus beheersbaar te houden oftewel plat te slaan. Het is duidelijk: we zitten in het coronatijdperk. Wij, Bestuur HAC en TC, willen hiervoor ook onze verantwoordelijkheid nemen. Hieruit...

Lees verder »

Rabo Clubsupport actie - Stem op HAC!

Ben jij lid van de Rabobank stem dan op HAC bij de Rabo Clubsupport actie. Met het geld dat we ophalen gaan we onze AED vervangen.

Lees verder »

Nieuwsflits H.A.C.

Naar aanleiding van de persconferentie sluit per 29 september de kantine en zijn er geen toeschouwers toegestaan op het HAC terrein.

Lees verder »

Statistieken - clubrecords en bestenlijsten outdoor

De afsluitende Jubileumwedstrijd van afgelopen weekend heeft ondanks het rare zomerseizoen alsnog een paar clubrecords opgeleverd.

Lees verder »

D-junioren uitstapje in Klimbos Weert

Op zondag 20 september heeft trainer Jan Crooijmans de D-junioren wederom meegenomen naar Klimbos Weert als het traditionele uitstapje aan het einde van het seizoen.
Twintig D-junioren genoten enorm van de diverse klimparcours, samen met begeleiding en meeliftende zusjes/broertjes en ouders.
Dank ...

Lees verder »

Fergus Tabor 10e plaats Nationale CD-Meerkamp Zoetermeer

Op zaterdag 12 en zondag 13 september werd de Nationale CD-junioren Meerkamp gehouden in Zoetermeer.
De beste 24 D-junioren uit heel Nederland namen aan deze officieuze NK meerkamp voor C en D junioren deel. En ondanks corona-maatregelen en een beperkt wedstrijdseizoen werd er in deze meerkamp...

Lees verder »

Nieuwsbrief september 2020

In deze nieuwsbrief: aangepaste trainingstijden, coronamaatregelen voor leden en toeschouwers, contributiemededeling en jubileumwedstrijd.

Lees verder »

Jubileumwedstrijd 26 en 27 september 2020

Na een voorjaar en zomer vol afgelaste wedstrijden en evenementen kunnen we weer, binnen de corona-richtlijnen, wedstrijden organiseren. Op 26 en 27 organiseren we de jubileumwedstrijd voor alle HAC-leden!

Lees verder »

H.A.C. succesvol bij CD Blokmeerkamp Gemert

H.A.C. succesvol bij meerkamp in Gemert
Een klein groepje D-junioren nam zaterdag 29 augustus deel aan de CD-junioren blokmeerkamp in Gemert. Samen met andere leeftijdsgenoten uit alle hoeken van het land namen ze deel aan de onderdelen sprint, horden, kogelstoten, verspringen en de 600m/1000m...

Lees verder »