Nieuws

Clubrecord 60m horden voor Lenthe Lieveld

Met een tijd van 10.32 sec verbreekt Lenthe een 38 jaar oud clubrecord tijdens de competitiewedstrijd in Valkenswaard.

Lees verder »

Koop lokaal en spaar voor je club

Hoe meer muntjes je voor H.A.C. spaart, des te groter is het bedrag dat we na afloop ontvangen. Doe je mee?

Lees verder »

Pr's en clubrecords op 1e competitiewedstrijd in Gemert

De mannenploeg was niet compleet, maar werd desondanks knap vijfde en de dames behaalden, als combinatieploeg met 't Jasper Sport, de tweede plaats. Met clubrecords voor Linda Clignett en Jos Verbakel.

Lees verder »

Rens van der Meer loopt snelle tijd op 600m

Tijdens de Paaswedstrijd lieten de H.A.C.-atleten goede prestaties noteren. Uitblinkers waren Rens van der Meer, hij liep naar een razendsnelle tijd van 1:37.28 op de 600m. Jos Verbakel verbeterde zijn eigen clubrecord M55 verspringen uit 2019. De oude prestatie van 5,04 is opgeschroefd naar 5,23m.

Lees verder »

Sam Dielemans wordt derde bij Venloop

Bij de 5km liep Sam een fantastische wedstrijd en wist hij als derde te eindigen in de leeftijdsklasse van 13 t/m 15 jaar.

Lees verder »

Goede prestaties H.A.C.atleten bij laatste Limbracross van het seizoen

Met de Nederheide Commanderije cross in Milheeze en mooie prestaties van onze atleten, ook in het algemeen klassement, sluiten we het crossseizoen af.

Lees verder »

Pixie Clignett verbetert 24 jaar oud clubrecord 600m indoor

Voorafgaand aan het NK indoor voor senioren werd een 600m kids-run gehouden voor pupillen en D junioren. Pixie Clignett verbeterde daarbij ons clubrecord.

Lees verder »

Jos en Eefje Nederlands Kampioen indoor bij de masters

Afgelopen weekend vond het NK indoor voor de masters plaats. Namens H.A.C. kwamen Eefje, Linda en Jos in actie. Eefje werd Nederlands Kampioen op de 60m horden en Jos behaalde het goud bij het hinkstapspringen.

Lees verder »

Clubrecord 60m horden indoor Lenthe Lieveld

Tijdens de Nationale CD Spelen indoor in Apeldoorn heeft Lenthe Lieveld als 1e jrs. U14 junior het clubrecord 60m horden verpulverd. Met een tijd van 10,42s dook zij ruim een halve seconde onder het oude record uit 2013.

Lees verder »

Clubrecord 400m indoor Fergus Tabor

Op 15 januari heeft Fergus Tabor tijdens een wedstrijd in Apeldoorn het clubrecord 400m indoor voor B junioren (U18) verbeterd. Fergus was 0,14 seconden sneller dan de vorige beste tijd uit 2011.

Lees verder »