Nieuws

Succesvol ZNK voor HAC-atleten; 7x goud en 2x brons

Vandaag werd het ZNK, het Zuid Nederlands Kampioenschap gehouden in Sittard. De U18 junioren hebben hun eigen kampioenschap. U20 junioren, senioren en masters strijden in de seniorencategorie voor de ereplaatsen.

Lees verder »

Afsluiting Athletics Champs wedstrijden pupillen in Venlo

Afgelopen zondag hebben we met de 5e AC wedstrijd het baanseizoen in de regio afgesloten. De regionale telling voor de A pupillen leverden een tweede plaats op, de B pupillen werden 3e in de regio en de C pupillen werden 5e in de regio.

Lees verder »

Derde plaats voor de meiden D-Junioren in de B-finale te Lisse!

Met maar liefst 5562 punten en met máár 34 punten minder dan de nummer één mocht HAC plaats nemen op het onderste treetje van het podium: derde!

Lees verder »

H.A.C.-succes op de D-spelen: 5 medailles

Zondag 10 september namen 6 D-Junioren deel aan de Nationale D-Spelen. In een warm en sfeervol Olympisch Stadion in Amsterdam waren Siem, Noëlle, Aniek, Anna, Lenthe en Pixie klaar om de strijd aan te gaan met de meer dan 600 atleten uit heel Nederland. En wat werd het een succes! H.A.C. neemt...

Lees verder »

Evenaring clubrecord 150m U14 Lars Custers

Lars wist tijdens de GAC Junioren Track Meeting het clubrecord van Fergus Tabor te evenaren op de 150m. Hij liep met 20.26s even snel als Fergus.

Lees verder »

Nationale C-Spelen

Uitblinker bij H.A.C was Teije, die met 54,33m op speer zowel het clubrecord van H.A.C. verbeterde als goud behaalde op dit onderdeel. Gefeliciteerd!

Lees verder »

Teije en Lenthe succesvol op de Brabantse kampioenschappen U14 (D) en U16 (C)

Lenthe behaalde brons in de 60m finale en goud op de 60m horden en bij het hoogspringen. Teije behaalde met 1,80m de eerste plek bij het hoogspringen en werd tweede bij de 100m sprint, 100m horden en het speerwerpen.

Lees verder »

Linda, Jos en Haitske op het podium tijdens NK Masters

Successen voor H.A.C.-atleten tijdens het Nederlands Kampioenschap voor masters. Met gouden medailles voor Jos Verbakel en Linda Clignett.

Lees verder »

Brons voor Fergus Tabor op NK U18/U20

Fergus wordt met een nieuw clubrecord derde van Nederland bij de U18 op de 400m horden

Lees verder »

Laatste competitiewedstrijd CD-junioren in Vught

Alle CD-junioren van H.A.C. hebben zich daar nog een laatste keer ingezet om zo goed mogelijk te presteren. Bij de D-junioren leverde dit een eerste plaats op voor de dames. Bij de C-junioren wisten de jongens een derde plaats veilig te stellen.

Lees verder »