Succesvol weekend voor HAC atleten bij de Ben Saris Meerkamp in Best

Dit weekend vond de Ben Saris Meerkamp (voorheen Kermismeerkamp) plaats in Best, waar verschillende HAC atleten schitterden.

 

Teije Fleskens in Actie bij de 10-kamp
Teije Fleskens had als doel om het EK U18 limiet van 6754 punten te halen. Hoewel dit een aanzienlijke uitdaging was, gaf Teije alles wat hij had. Helaas leverden niet alle onderdelen het gewenste resultaat op, waardoor hij uiteindelijk strandde op 6559 punten.


Ondanks dat hij net het EK U18 limiet miste, wist Teije zijn persoonlijke record en het clubrecord U18 te verbeteren. Hij brak het clubrecord op de 100 meter U18 en verbeterde zijn tijd van 11.33 naar 11.18. Daarnaast liep hij een persoonlijk record op de 400 meter en zette hij een sterke prestatie neer bij het discuswerpen. Zijn sprong bij het polsstokhoogspringen leverde hem een dik PR op en een 3e plaats op de U18-ranglijst.

 

Teije Fleskens in actie op de 400m (archiefbeeld) - Foto: Sam Dielemans Media

Teije Fleskens in actie op de 400m (archiefbeeld)

 

Pixie Clignett & Anna Wilms bij de 6-kamp
Ook Pixie Clignett en Anna Wilms kwamen in actie tijdens de Ben Saris Meerkamp. Ze namen deel aan de vrouwen onder 14 6-kamp en beide draaiden ze een fantastische meerkamp.
Pixie liep een geweldige 60 meter horden in 10.29, waarmee ze haar eigen persoonlijke record verbrak! Anna behaalde ook nieuwe persoonlijke records tijdens de 60 meter horden. Beide atleten liepen daarnaast een prachtige 600 meter race, waarbij Anna bijna haar persoonlijke record evenaarde.

 

Anna Wilms in actie tijdens het speerwerpen (archiefbeeld) - Foto: Sam Dielemans Media

Anna Wilms tijdens het speerwerpen (archiefbeeld)

 

Pixie Clignett in actie tijdens de 600m (archiefbeeld) - Foto: Sam Dielemans Media

Pixie Clignett in actie op de 600m (archiefbeeld)

 

Goed gedaan allemaal!

dinsdag 09 juli 2024

_DSC6094-Enhanced-NR-2.jpg