Jeugd H.A.C. succesvol zondag 8 maart

Zondag 8 maart was ondanks het coronavirus een dag dat onze jeugdige H.A.C.-atleten actief deelnamen aan diverse wedstrijden en daarbij ook successen wisten te behalen.
Zo wist Lars Custers als A-pupil (10-11 jaar) de tweede plaats te behalen bij de Nationale Pupillen Indoor 2020 in het Omnisport stadion in Apeldoorn. Met name door knappe prestaties bij het hoogspringen (1.30 m) en de 60 m sprint (9,59 s) wist hij in het landelijke deelnemersveld als tweede van Nederland te eindigen in de meerkamp voor de A-pupilen.

In het eindklassement van de (regionale) Kempische Cross Competitie kon Fergus Tabor in de categorie D-junioren (12-13 jaar) zijn beker voor de eerste plaats komen ophalen. Na zes crosses en twee afgelastingen (door storm Ciara en een hoge waterstand in de Dommel) was Fergus geëindigd aan de kop van het eindklassement.

DSC00618.JPG

Tenslotte werd op deze zondag ook de Hel van Bakel cross gelopen. Een mooie afsluiting van het cross seizoen. Daarbij wist Jarne Reijnen de eerste plaats te bemachtigen bij de leeftijdsgroep 8-9 jaar en behaalde Layla van Berkel de zilveren medaille in de categorie 10-12 jaar.

Allemaal gefeliciteerd! Maar natuurlijk ook knap gedaan van alle andere H.A.C.-atleten die misschien wel niet op het podium beland zijn, maar toch hun uiterste best gedaan hebben om hun eigen prestaties te verbeteren.