Succesvol ZNK voor HAC-atleten; 7x goud en 2x brons

Vandaag werd het ZNK, het Zuid Nederlands Kampioenschap gehouden in Sittard. De U18 junioren hebben hun eigen kampioenschap. U20 junioren, senioren en masters strijden in de seniorencategorie voor de ereplaatsen.

Onder een prettig najaars zonnetje hebben de HAC-atleten vele ereplaatsen voor zich opgeëist. Zonder de andere HAC-atleten te kort te doen volgt hier een korte opsomming van de behaalde podiumplaatsen.

.Julia v Dijk beet het spits af met een overwinning bij het verspringen. Ondertussen liep Tim Melis (U18) in een spannend gevecht met clubgenoot Luuk Verhoeven naar een bronzen podiumplaats. Daan Verbakel was de volgende in het rijtje door het hoogspringen te winnen. Kort daarna weer gevolgd door Julia, die ook het hinkstapspringen wist te winnen.

Fergus Tabor (U18) liep naar de gouden podiumplek op de 400m. Daan vervolgde de succesreeks van HAC door het hinkstapspringen te winnen. Waarna Thomas van Vlerken hetzelfde deed bij het verspringen. De dag werd afgesloten met een overwinning van Fergus op de 200m en een bronzen plak voor Kirsi Kooi, eveneens op de 200m.

zondag 24 september 2023

ZNK_2023.jpg