Update corona - avondklok - Nieuwsbrief

ALGEMENE NIEUWSBRIEF Update Corona

 

Avondklok

Helaas blijft corona de wereld bezig houden in 2021. Gelukkig kunnen de baanatleten blijven sporten en heeft de avondklok hierop weinig invloed. Helaas geldt dit niet voor de wegatleten.
Wel willen wij als bestuur er zorg voor dragen dat de baan uiterlijk om 20:30 sluit. Zodat iedereen om 21:00 thuis is. We vragen aan iedereen om direct na de training naar huis te gaan. Atleten zijn zelf verantwoordelijk om voor 21:00 thuis te zijn.

 

avondklok2.jpg 

Verder hebben we het dringend verzoek dat leden zich aan ons opgelegde maatregelen houden. Wij zijn erg blij dat we zorg kunnen dragen dat de atleten binnen de mogelijkheden kunnen blijven sporten en dat vinden wij als club erg belangrijk. Maar wij willen ook zorg dragen dat wij geen verspreidingsbron zijn. Dit is van belang voor elk persoon, maar ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

 

Gebruik kleedkamers en toiletten

Dit houdt in geen gebruik van kleedkamers, de baan niet bezoeken als je geen training hebt en alleen gebruik maken van de toiletten als dit noodzakelijk is. Indien een atleet wel gebruik maakt van de toilet dient hij dit kenbaar te maken bij de trainer, zodat deze na afloop schoongemaakt wordt. Vanaf de B- junioren draagt de atleet na bezoek van toilet hiervoor zelf verantwoordelijkheid. Hiervoor liggen er instructies bij de wc.

 

Wegatleten

Voor de wegatleten is het al een (te) lange tijd niet samen sporten. We zien dat atleten gezamenlijk op pad gaan en vinden dat natuurlijk fijn. Maar zorg wel dat dit veilig gebeurt. Dus in groepjes van 2 en op 1,5 meter afstand.


Trainingstijden MILA

Jac Laros heeft met de MILA-atleten nieuwe tijden gecommuniceerd om zich aan de avondklok te kunnen houden.

  • Donderdagavond 19:00 start buiten de baan. Vanaf 19:30 op de baan tot 20:30.
  • Dinsdagavond komt te vervallen
  • Extra: Zondagochtend om 9:30 op de baan.


Bekijk hier ook alle basisregels. Als we zien dat regels worden overtreden, zullen we als bestuur hierop passende maatregelen nemen. We gaan er vanuit dat iedereen hetzelfde doel heeft: SAMEN VEILIG SPORTEN!

zaterdag 23 januari 2021

digit-time-21-00-digit-clock-transparent-background-png-300x225.png