Verbouwing binnenruimte

Verbouwing binnenruimte

Afgelopen ALV hebben wij onze plannen gepresenteerd om de huidige krachtruimte te gaan verbouwen tot een grotere multifunctionele ruimte. Met deze nieuwsbrief willen wij het goede nieuws mededelen dat wij nu daadwerkelijk gaan beginnen.

 

Wij hebben inmiddels een aannemer gevonden waarin wij het vertrouwen hebben dat hij dat gaat uitvoeren wat wij voor ogen hebben. De opdracht is gegeven en vanaf komende week zullen de eerste werkzaamheden gaan plaatsvinden.

 

Maandag wordt er gestart in de dameskleedkamer. Hierdoor zal 1 kleedkamer voor de dames beschikbaar zijn. In de weken erna zal de rechtse van de twee herenkleedkamers aangepast worden tot dameskleedkamer. In een later stadium zal daarin ook een toiletvoorziening worden aangebracht. Nadat deze kleedkamer beschikbaar is zullen de sloopwerkzaamheden starten.


Wij wijzen er nu dan al op dat vanaf dat moment de water- en verwarmingsvoorzieningen in de overige kleedkamers tijdelijk afgesloten zullen moeten worden. Douchen zal dan ook niet mogelijk zijn gelieve daarmee rekening te houden. Ook de toiletruimte bij de herenkleedkamer zal tijdelijk buiten gebruik worden gesteld. Voor toiletten kunt u in de kantine terecht, die dan tijdens trainingen open zal blijven.

 

Wij zijn ons bewust dat deze verbouwing enige tijd voor mogelijke overlast en andere omstandigheden gaat zorgen. Maar uiteraard proberen wij dit binnen de perken te houden. Uiteindelijk gaat het ons iets moois opleveren.

 

Tot zover deze aankondiging. Verder informatie zal via toekomstige nieuwsbrieven en op onze website bekendgemaakt worden.

 

Met sportieve groet,

de bouwcommissie en bestuur H.A.C.

 

Binnenruimte verbouwing

zondag 20 november 2022

Schermafbeelding 2022-11-20 om 11.34.49.png