Verkoop clubkleding

Aanbieding wedstrijdkleding en overige kleding met H.A.C. logo.

Eind september hebben we middels een nieuwsbrief al melding gemaakt dat bepaalde wedstrijdkleding met korting te koop is via Wouter de Bruin in de kantine.
Bij controle van onze voorraad hebben we ook nog geconstateerd dat we meer kleding beschikbaar hebben. Het bestuur heeft besloten dat we deze kleding met een aantrekkelijke korting aan de leden aanbieden.


We hebben wedstrijdkleding beschikbaar die gedragen kan worden bij formele wedstrijden en daarnaast ook nog nieuwe kleding die helaas niet tijdens wedstrijden gedragen kan worden maar wel heel fijn is voor trainingen en onze recreanten.

 

Voor alle nieuwe wedstrijdkleding nieuw model geldt een vaste prijs van €25,00 ongeacht het type. De overige kleding bieden we aan voor een prijs van €15,00.
 
Voor alles geld zolang de voorraad strekt. Als je interesse hebt ben er dan snel bij want Op=Op.
 
Belangstellenden kunnen vanaf 28 oktober tot en met 25 november (met uitzondering van 18 november) zich melden bij Wouter de Bruin in de kantine tussen 10:45 en 11:30.
 

Bekijk een overzicht van de voorraad en modellen


Mocht je wel wedstrijdkleding nodig hebben maar jouw maat staat er niet bij dan kun je ook nog terecht bij Gunneman Intersport aan de Steenweg te Helmond. De voorraad is daar weer aangevuld. Ga naar de webshop.

 
Met vriendelijke groet,
Henk Rooijmans
Penningmeester H.A.C.

zondag 22 oktober 2023

clubkleding.jpg