Beginnen met hardlopen in Helmond

Is hardlopen iets voor jou?

Wil jij je fitter voelen, lekker je hoofd leegmaken en conditie opbouwen? Hardlopen is dé sport waarmee je dit bereikt. Hardlopen is bovendien de meest laagdrempelige sport om te beoefenen, want je hoeft alleen maar je hardloopschoenen aan te doen en de deur uit te stappen. Maar, net zo gemakkelijk is het om een keertje op de bank te blijven zitten na een drukke werkdag. Of je begint heel fanatiek en loopt tegen een blessure aan. Of je vindt hardlopen in je eentje gewoon heel saai! Herkenbaar? Dan is hardlopen in een groep echt iets voor jou!

 

 

start-to-run-helmond


Doe mee met Start To Run Helmond

Begin met hardlopen en sluit je aan bij de Start To Run groep van H.A.C. Helmond. Onder deskundige begeleiding bouw je in 7 weken op van 1 naar 25 minuten hardlopen of 3km. En je doet het niet alleen: samen met gezellige loopmaatjes die voor dezelfde uitdaging staan als jijzelf ga je elke zaterdag hardlopen in de bossen of op de atletiekbaan.

 

"Binnen HAC ben ik als sportfysiotherapeut en looptrainer actief bij het begeleiden bij Start to Run en de Core-stability trainingen. Zelf ben ik ook een paar jaar geleden opnieuw met hardlopen begonnen via de Start to Run bij HAC. Fantastisch om te zien dat er op een verantwoorde manier met deskundige begeleiding over een paar weken al een geweldig resultaat neerzet kan worden." Lorraine McNab

 

Hardloopschoenen aan... en go!

Start To Run is een hardloopcursus van 7 weken, waarbij je vrijblijvend kunt ervaren of hardlopen de sport voor jou is. Ook als je nog nooit langer dan een minuut hebt gelopen. Iedereen kan meedoen! Heb je na deze 7 weken de smaak te pakken? Dan kun je doorstromen in één van de trainingsgroepen Run-to-Start of Run-to-Ten. Samen met je trainer bepaal je wat je vervolgtraject is.
 
Kortom, beginnen met hardlopen doe je bij H.A.C. Helmond!

 

Beginnen met hardlopen 

 

Wil je meer informatie?

 

Fysio en zo.png

Trainingstijden

Zomertrainingen

Dag: Tijdstip:
Zaterdagochtend: Van 9:15 t/m 10:30 uur

Wintertrainingen

Dag: Tijdstip:
Zaterdagochtend: Van 9:15 t/m 10:30 uur

Trainers

Foto van Jolanda Langewouters

Jolanda Langewouters

Coördinator start to run
starttorun@hac-helmond.nl
Foto van Lorraine McNab

Lorraine McNab

Trainer & fysiotherapeut
lorraine.mcnab@hac-helmond.nl
Foto van Willeke Sismono

Willeke Sismono

Trainer
willeke.sismono@hac-helmond.nl