Start to Run

Yakultstarttorun.jpgWe Love To Run.png

 

Begin met hardlopen?

 

Zaterdag 16 maart 2019 om 9.15 uur starten we weer met nieuwe cursus. Op woensdag 20 februari 2019 19:30 uur is er een informatieavond in het clubgebouw van H.A.C. aan de Molenven 3 te Helmond!

 

Lees verder of ga naar inschrijven.

 

De wind door je haar, de frisse lucht, de grond onder je voeten en het gevoel van vrijheid: maak het mee tijdens de 7 weken durende cursus Yakult Start to Run.

 

In 7 weken bouw je op van 1 naar 25 minuten hardlopen of 3 km, en je leert ook alle beginnerstrucs. Enthousiaste gediplomeerde trainers, sportfysiotherpeut en gezellige loopmaatjes wachten je elke zaterdag op voor een energieke training in het bos of op de atletiekbaan. 

 

Je conditie verbetert en dat voel je: je wordt steeds fitter! Elke kilometer verbrand je ook nog een flinke hoeveelheid calorieën.

 

Ben je al enthousiast of wil je eerst nog meer weten? Lees dan hier gewoon nog even verder. Daarna heb je geen excuus meer om op de bank te blijven zitten, ga mee naar buiten!

 

Start to Run is een initiatief en staat onder begeleiding van de atletiekunie. H.A.C. verzorgt de gediplomeerde trainers en wordt bijgestaan door fysiotherapie praktijk Fysio&Zo uit Aarle Rixtel.

 

Contact: starttorun@hac-helmond.nl

  

Fysio&Zo_reclamebord-01.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Trainingstijden

Zomertrainingen

Dag: Tijdstip:
Zaterochtend: Van 9:15 t/m 10:30 uur

Wintertrainingen

Dag: Tijdstip:
Zaterochtend: Van 9:15 t/m 10:30 uur

Trainers

Foto van Jac Laros

Jac Laros

Coördinator start to run & mila
jac.laros@hac-helmond.nl
Foto van Lorraine McNab

Lorraine McNab

Trainer
lorraine.mcnab@hac-helmond.nl
Foto van Willeke Sismono

Willeke Sismono

Trainer
willeke.sismono@hac-helmond.nl